Tvarohový krém s třešněmi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Tvaroh jemný
  • 250 g Třešně
  • 250 g Cukr moučkový
  • 4 dl Smetana 33% (šlehačka)
  • 3 polévková lžíce Med včelí
  • 4 polévková lžíce Mandle
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 897 kcal
  • Sacharidy 93 g
  • Tuky 48 g
  • Sodík 6 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 84 g
  • Cholesterol 110 mg
  • Draslík 255.4 mg
  • Vláknina 6803 mg
  • Vitamín A 6803 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1048.6 mg
  • Vitamín E 5.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Třešně pokrájíme, smícháme s cukrem a tvarohem. Ušleháme šlehačku, jeden šálek ponecháme stranou a zbytek vmícháme do třešní s tvarohem.

  • 2

    Formu na pečení vylijeme medem a zasypeme mandlemi, tak, aby vznikla tenká jednolitá vrstva. Naplníme krémem a necháme asi 4 hodiny v mrazáku.

  • 3

    Zmrzlinu podáváme ozdobenou zbytkem šlehačky.

Komentáře k receptu