Višňová polévka

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Višně
  • 60 g Cukr krupice
  • 20 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 ks Skořice celá
  • 0.25 l Smetana 16% (pochoutková)
  • 1 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 364 kcal
  • Sacharidy 38 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 13 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 32 g
  • Cholesterol 31.3 mg
  • Draslík 173.2 mg
  • Vláknina 13335 mg
  • Vitamín A 13335 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.9 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Višně odpeckujeme a uvaříme je ve vodě s kouskem skořice a částí cukru.

  • 2

    Zahustíme smetanou rozmíchanou s moukou, povaříme a rozmixujeme. Podle potřeby přisladíme.

  • 3

    Polévku podáváme vychlazenou.

Komentáře k receptu