Letní bulharský salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 192 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 10 g
- Sodík 124 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 19 mg
- Draslík 806.6 mg
- Vláknina 4059.8 mg
- Vitamín A 4059.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 109 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata a okurku omyjeme a nakrájíme na kolečka. Papriky očistíme, zbavíme semen a nakrájíme na proužky. Zeleninu rozložíme na mísu.
-
2
Jogurt smícháme s olejem, osolíme a opepříme. Zálivkou přelijeme připravenou zeleninu.
-
3
Salát ozdobíme kroužky cibule.