Salát z letní zeleniny s citronovou šťávou a koriandrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 245 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 21 g
- Sodík 24 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 325.3 mg
- Vláknina 7429.3 mg
- Vitamín A 7429.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 57 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Spařený přepůlený chřest a hráškové lusky, zbavené tuhých částí, namočíme do ledové vody, aby zelenina neztratila barvu. Poté smícháme s hráškem, který jsme povařili asi 5 minut a také zchladili ledovou vodou. Přidáme rozpůlená cherry rajčátka, vmícháme dresing, připravený smícháním citronové šťávy s nasekanou koriandrovou natí, olivovým olejem a octem.