Broskve plněné ovocným salátem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Banány
  • 60 g Hroznové víno
  • 70 g Třešně
  • 2 ks Broskve
  • 2 cl Curacao
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 86 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 2 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 314.7 mg
  • Vláknina 4655 mg
  • Vitamín A 4655 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 303.3 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z oloupaných, na kousky nakrájených banánů, vypeckovaných třešní a omytých hroznů připravíme salát a necháme jej vychladit. Omyté broskve rozpůlíme, vypeckujeme a upravíme na talíře. Důlky po peckách vyplníme ovocným salátem.

  • 2

    Před podáváním pokapeme salát likérem.

Komentáře k receptu