Broskve plněné ovocným salátem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 86 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 0 g
- Sodík 2 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 314.7 mg
- Vláknina 4655 mg
- Vitamín A 4655 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 303.3 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z oloupaných, na kousky nakrájených banánů, vypeckovaných třešní a omytých hroznů připravíme salát a necháme jej vychladit. Omyté broskve rozpůlíme, vypeckujeme a upravíme na talíře. Důlky po peckách vyplníme ovocným salátem.
-
2
Před podáváním pokapeme salát likérem.