Rybízová omáčka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 250 g Cukr moučkový
  • 250 g Rybíz červený
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1113 kcal
  • Sacharidy 284 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 8 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 284 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 692.5 mg
  • Vláknina 21500 mg
  • Vitamín A 21500 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 102.5 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybíz omyjeme, prolisujeme a s cukrem vymícháme dohladka.

  • 2

    Omáčku používáme při přípravě dezertů nebo zrmzlinových pohárů.

Komentáře k receptu