Letní salát se zelenými olivami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 192 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 16 g
- Sodík 603 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 559.5 mg
- Vláknina 9515.5 mg
- Vitamín A 9515.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 77.7 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Letní salát vždy připravujeme k okamžité konzumaci. Všechnu zeleninu k tomuto salátu dobře omyjeme.
-
2
Rajčata nakrájíme na měsíčky, okurku a papriku bez jádřinců nakrájíme na kolečka. Vše vložíme do mísy, přidáme olivy bez pecek, olivový olej, citronovou šťávu, sůl a pepř podle chuti, dobře promícháme a ihned servírujeme.