Studená dožínková polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 16 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 0 g
- Sodík 109 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 41 mg
- Vláknina 492.5 mg
- Vitamín A 492.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Čerstvé okurky oloupeme, nakrájíme na kostičky a vložíme do mísy.
-
2
Přidáme k nim prolisované stroužky česneku, zalijeme vodou, osolíme a opepříme podle chuti. Promícháme a dochutíme vinným octem.
-
3
Tato vychlazená polévka je v horkém létě výborné osvěžení.