Piemontská obloha
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 228 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 20 g
- Sodík 66 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 40.5 mg
- Draslík 321.9 mg
- Vláknina 1674.8 mg
- Vitamín A 1674.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hříbky očistíme, omyjeme a nakrájíme na silné plátky. Rajčata rozpůlíme, zbavíme jádřinců a pokrájíme na proužky. Do pekáčku vložíme plátky hub, na ně rovnoměrně poklademe proužky rajčat, přidáme máslo, pasírovaný česnek a posekanou petrželku. Nakonec
-
2
vše zasypeme strouhaným sýrem, osolíme a opepříme.
-
3
Pečeme 15 minut v předehřáté troubě na maximum.
-
4
Obloha je vhodná k pečenému masu.