Letní zelenina s masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 160 g Cibule
  • 120 g Cuketa
  • 200 g Lilek
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 180 g Rajčata
  • 20 g Tuk
  • 250 g Hovězí maso zadní
  • 100 g Fazolové lusky zelené
  • 180 g Paprika červená
  • 500 ml Voda pitná
  • 2 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Pepř cayenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 297 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 228 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 62.7 mg
  • Draslík 677.4 mg
  • Vláknina 12995.9 mg
  • Vitamín A 12995.9 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 100.9 mg
  • Vitamín E 1.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 10.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso pokrájené na kostky osmažíme na cibulce na tuku. Za občasného promíchání smažíme do vysmažení šťávy z masa. Poté podlijeme vodou, osolíme a opepříme, přidáme pokrájená rajčata a vše dusíme do změknutí.

  • 2

    Na závěr přidáme pokrájené cukety, zelené fazolky a lilky a na mírném plameni dovaříme.

Komentáře k receptu