Fazolkový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 278 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 21 g
- Sodík 321 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 549.1 mg
- Vláknina 13404.5 mg
- Vitamín A 13404.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31.6 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné fazolové lusky pokrájíme na menší kusy a povaříme ve slané vodě (1/2 lžička sůl). Na kolečka pokrájenou cibuli zprudka osmahneme na olivovém oleji a vmícháme do uvařených fazolek.
-
2
Na závěr salát dochutíme utřeným česnekem, octem a solí.
-
3
Podáváme vychlazené.