Jablečné trojhránky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 167 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 10 g
- Sodík 1 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 118.5 mg
- Vláknina 3850 mg
- Vitamín A 3850 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na silnější kolečka. Každé kolečko rozkrojíme na čtyři dílky tak, že budou tvořit trojúhelník.
-
2
Každý kousek potřeme oslazeným žervé a do středu položíme omytou jahodu.