Teplý letní salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 185 kcal
- Sacharidy 38 g
- Tuky 260 g
- Sodík 122 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 772.5 mg
- Vláknina 18840 mg
- Vitamín A 18840 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 177.5 mg
- Vitamín E 1.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, nasekanou cibuli a česnek osmahneme na olivovém oleji. Přidáme očištěné, na kostičky nakrájené papriky a cuketu, oloupanou, na kolečka nakrájenou mrkev, očištěné fazolky, omytý, na kolečka nakrájený pórek, omytou, na růžičky rozebranou brokolici. Podle chuti osolíme a vše chvíli restujeme.
-
2
Když je zelenina poloměkká a křupavá, upravíme ji na talíře.
-
3
Podáváme s tmavým pečivem.