Hruškový salát s hroznovým vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 698 kcal
- Sacharidy 44 g
- Tuky 58 g
- Sodík 3 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 43 g
- Cholesterol 27.5 mg
- Draslík 551.5 mg
- Vláknina 18176 mg
- Vitamín A 18176 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.7 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté hrušky oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a zbavíme jadřinců. Čtvrtky nakrájíme na tenké plátky, pokapeme citronovou šťávou, přidáme omyté hroznové víno, mleté ořechy a vše zlehka promícháme.
-
2
Vychlazenou smetanu ušleháme, osladíme a ozdobíme připravený salát.