Jehněčí pilaf II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 500 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 28 g
- Sodík 96 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 158.8 mg
- Draslík 402.9 mg
- Vláknina 5581.5 mg
- Vitamín A 5581.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.4 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1426.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso nakrájíme na kousky a spolu s kolečky cibule a česnekem nakrájeným na plátky opečeme na oleji.
-
2
Osolíme, okořeníme, mírně podlijeme vývarem a dusíme do poloměkka.
-
3
Nakonec přidáme protlak, přisypeme rýži a zalijeme zbytkem vývaru.
-
4
Dusíme, až je rýže měkká.