Kang-šao-zou-š z hovězího roštěnce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 330 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 21 g
- Sodík 251 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 57 mg
- Draslík 525.5 mg
- Vláknina 2027 mg
- Vitamín A 2027 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.2 mg
- Vitamín E 3.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hovězí hřbet očistíme, omyjeme a nakrájíme na tenké kousky. Dáme je do misky, osolíme, opepříme, přidáme glutasol a suroviny promícháme. Vrch misky překryjeme potravinářskou fólii a odložíme na 30 minut do lednice.
-
2
Ve větší pánvi rozpálíme olej, vložíme připravené maso a zprudka opečeme. Následovně k masu přimícháme nakrájené bambusové výhonky, drobně nakrájené feferonky spolu s česnekem. Vše přelijeme vínem, přilijeme sójovou omáčku. Dusíme přibližně 10 minut. Před dokončením dušení do masové směsi přidáme na tenká kolečka nakrájený pórek. Podle vlastní chutě jídlo osolíme, opepříme, zamícháme a stáhneme se sporáku.
-
3
Hotové jídlo podle porci rozdělíme na talíře a s vhodnou přílohou servírujeme.