Tvarohové věnečky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 235 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 14 g
- Sodík 8 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 42.5 mg
- Draslík 8 mg
- Vláknina 1606.8 mg
- Vitamín A 1606.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Těsto vypracujeme obvyklým způsobem a necháme je v chladu odležet.
-
2
Vyválíme na plát a vykrajujeme kroužky, které potřeme rozšlehaným vejcem a obalíme v krystalovém cukru smíchaném se skořicí.
-
3
Přendáme na plech s pečícím papírem a pečeme v prudké troubě.
-
4
Hotové slepujeme zavařeninou, po dvou na sebe.
-
5
Věnečky jsou chutné čerstvé.