Debrecínská pečeně se žampiony
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 441 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 14 g
- Sodík 303 mg
- Bílkoviny 49 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 105.3 mg
- Draslík 920 mg
- Vláknina 2497.5 mg
- Vitamín A 2497.5 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.5 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vyškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme pokrájenou cibuli, kmín, mletou červenou papriku a osmažíme.
-
2
Do základu vložíme osolené maso a chvilinku dusíme.
-
3
Potom přidáme rajčatový protlak, podlijeme a do měkka udusíme.
-
4
Nakrájíme na hrubo žampiony a na másle podusíme.
-
5
Vyndáme měkké maso, přecedíme šťávu, přidáme žampiony, maso a podusíme.
-
6
Podáváme s knedlíky.