Plněný pstruh
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 644 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 28 g
- Sodík 2028 mg
- Bílkoviny 73 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 278.4 mg
- Draslík 1225.3 mg
- Vláknina 934 mg
- Vitamín A 934 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.7 mg
- Vitamín E 2.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pstruhy dobře očistíme a nasolíme.
-
2
Telecí maso umeleme, smícháme s žemlemi namočenými v mléce a vymačkanými, nasekanými sardelovými řezy, nastrouhanou cibulí, posekanou petrželkou, vejcem. Nádivku mírně osolíme.
-
3
Směsí naplníme připravené pstruhy, zašijeme je, podusíme na oleji.
-
4
Podáváme s vařenými bramborami, přelité vypečenou šťávou.