Hrozinkové bagetky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 320 kcal
- Sacharidy 71 g
- Tuky 1 g
- Sodík 296 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 44 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 193.1 mg
- Vláknina 7402.5 mg
- Vitamín A 7402.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.5 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do mísy nalijeme vodu, přidáme cukr, sůl, hrozinky a oba druhy mouky. Vmícháme sušené droždí a vypracujeme hladké těsto, které necháme hodinu kynout.
-
2
Z těsta vytvoříme bagetky, obalíme v žitné mouce (20g) a rozložíme na plech, necháme ještě 30 minut kynout. Pečeme ve vyhřáté troubě 20 minut na 20 stupňů.