Obložená bageta s kuřetem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 5 g Pepř černý mletý
  • 50 g Kuře
  • 20 g Ančovičky konzervované
  • 50 ml Olej olivový
  • 1 ks Bageta
  • 2 ks Rajčata
  • 8 ks Olivy zelené
  • 1 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 343 kcal
  • Sacharidy 38 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 632 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 38 g
  • Cholesterol 13.6 mg
  • Draslík 247.2 mg
  • Vláknina 4806.2 mg
  • Vitamín A 4806.2 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.8 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Bagetu rozpůlíme napříč a obě půlky naplocho podélně rozřízneme ostrým nožem a otevřeme.

  • 2

    Stroužek česneku rozřízneme a potřeme jím ze všech stran kusy bagety.

  • 3

    Střídu bagety pokapeme olivovým olejem.

  • 4

    Ančovičky nakrájíme nadrobno.

  • 5

    Studené pečené kuřecí maso nakrájíme na tenké plátky a rozložíme na kusy bagety. Na kuře rozložíme plátky rajčat a ančovičky.

  • 6

    Povrch důkladně opepříme a doplníme nakrájemými černými olivami. Kusy bagety opět uzavřeme a pevně zabalíme do alogalu. Před podáváním nakrájíme na menší kousky.

Komentáře k receptu