Ražniči z jater a žampionů
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 479 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 36 g
- Sodík 325 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 295.5 mg
- Draslík 540.2 mg
- Vláknina 3229.8 mg
- Vitamín A 3229.8 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.4 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 47.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné žampiony nakrájíme na větší kousky. Stejně nakrájíme i chléb a očištěná játra.
-
2
Na grilovací jehly navlékneme střídavě houby, játra a chléb a vše pokapeme rozpuštěným máslem. Pečeme nad ohništěm.
-
3
Po skončení tepelné úpravy ražniči osolíme a opepříme.