Salát ala ryba
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 516 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 36 g
- Sodík 696 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 125 mg
- Draslík 360.7 mg
- Vláknina 5306.7 mg
- Vitamín A 5306.7 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.4 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kuře očistíme, umyjeme a v hrnci s osolenou vodou spolu s oloupanou celou cibulí, solí, novým kořením a celým pepřem uvaříme, aby bylo maso měkké, asi tak 60 minut. Uvařené kuře vyndáme z hrnce, necháme vychladnout, obereme maso, nakrojíme na kostky, které dáme do větší mísy, přidáme zelí, celou kunovjanku i s vodou, přimícháme na malé kostky nakrájenou cibuli, majonézu, podle chuti osolíme, opepříme, dobře zamícháme a podle chuti přidáme citrónovou šťávu.