Ďábelské fazole

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Anglická slanina
  • 400 g Fazole bílé sterilované
  • 4 krajíc Chléb konzumní
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Chilli koření mleté
  • 3 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 4 polévková lžíce Kečup
  • 4 polévková lžíce Lečo sterilované
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 574 kcal
  • Sacharidy 60 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 506 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 26 g
  • Cholesterol 34 mg
  • Draslík 637.3 mg
  • Vláknina 10647.3 mg
  • Vitamín A 10647.3 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.1 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na oleji v pánvi nebo v kastrolu osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu a oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Vmícháme lečo, kečup a konzervované fazole. (Můžeme použít i předem vařené fazole.)

  • 2

    Podle chuti osolíme, opepříme a nakonec přidáme prolisovaný česnek a špetku chilli koření.

  • 3

    Podáváme s čerstvým chlebem nebo pečivem.

Komentáře k receptu