Pikantní tataráček z pražmy

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1200 g Pražma královská
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Tabasco
  • 1 kávová lžička Kerblík
  • 3 ks Cibulka jarní
  • 1 ks Okurka salátová
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • 3 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 29 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 202 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 292.9 mg
  • Vláknina 2539.3 mg
  • Vitamín A 2539.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.5 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné maso z pražmy královské nahrubo nasekáme v robotu.

  • 2

    V salátové míse smícháme nasekané maso s oloupanými, nadrobno nakrájenými jarními cibulkami, oloupanou, na kostičky nakrájenou salátovou okurkou a s nasekanými bylinkami.

  • 3

    Tatarák dochutíme citronovou šťávou, solí, pepřem a několika kapkami tabasca.

  • 4

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu