Treska na paprice
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 404 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 22 g
- Sodík 373 mg
- Bílkoviny 46 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 122.5 mg
- Draslík 1086.2 mg
- Vláknina 3387 mg
- Vitamín A 3387 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.5 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 28.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z tresky stáhneme kůži, vykostíme a naporcujeme. Porce uhladíme nožem do pěkného tvaru, zakapeme citrónovou šťávou a osolíme.
-
2
Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přimícháme papriku a na tomto základu opečeme rybu po obou stranách. Následně rybu mírně podlijeme a dusíme zhruba 5 minut na každé straně. V případě, že jsou porce vyšší, dusíme ji déle.