Bucatini s pancettou,sýrem a petrželkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 632 kcal
- Sacharidy 65 g
- Tuky 28 g
- Sodík 951 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 65 g
- Cholesterol 14278.3 mg
- Draslík 203.9 mg
- Vláknina 2016.7 mg
- Vitamín A 2016.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 34.5 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu,scedíme a dáme stranou.
-
2
Mezitím ve velké pánvi na rozpáleném oleji prudce orestujeme čili papričku,nahrubo nakrájenou pancettu /do zhnědnutí/.Pancettu vyndáme a odložíme stranou.Do stejné pánve dáme restovat najemno nakrájenou cibuli.Vrátíme na pánev pancettu a dobře ji promícháme s cibulí.
-
3
Přidáme scezené těstoviny,které posypeme nastrouhaným parmezánem a najemno nasekanou petrželkou. Promícháme a podáváme.