Bucatini s pancettou,sýrem a petrželkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 150 g Pancetta
  • 500 g Těstoviny Bucatini
  • 100 g Petržel - nať
  • 250 g Sýr Parmezán
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Chilli paprička
  • 4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 632 kcal
  • Sacharidy 65 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 951 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 65 g
  • Cholesterol 14278.3 mg
  • Draslík 203.9 mg
  • Vláknina 2016.7 mg
  • Vitamín A 2016.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 34.5 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu,scedíme a dáme stranou.

  • 2

    Mezitím ve velké pánvi na rozpáleném oleji prudce orestujeme čili papričku,nahrubo nakrájenou pancettu /do zhnědnutí/.Pancettu vyndáme a odložíme stranou.Do stejné pánve dáme restovat najemno nakrájenou cibuli.Vrátíme na pánev pancettu a dobře ji promícháme s cibulí.

  • 3

    Přidáme scezené těstoviny,které posypeme nastrouhaným parmezánem a najemno nasekanou petrželkou. Promícháme a podáváme.

Komentáře k receptu