Uzené maso s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 461 kcal
- Sacharidy 45 g
- Tuky 23 g
- Sodík 1196 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 45 g
- Cholesterol 77.7 mg
- Draslík 498.8 mg
- Vláknina 11890.4 mg
- Vitamín A 11890.4 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.4 mg
- Vitamín E 1.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na rozpáleném oleji osmahneme cibuli a pórek nakrájené na kolečka, zalijeme šálkem horké vody. Vmícháme sůl a koření.
-
2
Na osmahnutou cibuli a pórek položíme plátky jablek a na ně plátky masa.
-
3
Vložíme do předehřáté trouby a 25 minut zapékáme.
-
4
Podáváme s vařenými brambory, chlebem nebo topinkami.