Vepřový guláš v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 343 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 25 g
- Sodík 59 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 90.6 mg
- Draslík 38.6 mg
- Vláknina 927.2 mg
- Vitamín A 927.2 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3162.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso nakrájíme na menší kousky, osolíme, posypeme pepřem a paprikou, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, protlak, zakapeme olejem a dobře vše promícháme.
-
2
Směs rozdělíme na čtyři porce a každou zabalíme do alobalu. Balíčky dáme na plech nebo na mřížku, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 20 minut.
-
3
Hotový pokrm podáváme s opékanými brambory nebo chlebem.