Rajčata zapečená s česnekem a majoránkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 10 g Máslo čerstvé
  • 300 g Rajčata
  • 60 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Majoránka
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 168 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 125 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 27 mg
  • Draslík 378.2 mg
  • Vláknina 3929.8 mg
  • Vitamín A 3929.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20.6 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky. Vyrovnáme je do vymazané zapékací mísy, potřeme česnekem utřeným se solí a majoránkou a opepříme. Povrch posypeme nastrouhaným sýrem.

  • 2

    Dáme zapéci do trouby.

Komentáře k receptu