Krymský salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Celer bulvový
  • 20 g Cibule
  • 100 g Rajčata
  • 100 g Salám jemný
  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 100 g Paprikové lusky čerstvé
  • 20 g Olej stolní
  • 60 g Protlak rajčatový
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 0.5 ks Citrony
  • 0.25 ks Salát hlávkový
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 482 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 35 g
  • Sodík 621 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 80.6 mg
  • Draslík 478.3 mg
  • Vláknina 6476.5 mg
  • Vitamín A 6476.5 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 84.2 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V misce utřeme protlak, olej, hořčici, citronovou šťávu, sůl a pepř.

  • 2

    Přidáme uvařený, na kostičky nakrájený celer, omyté, nakrájené papriky, rajčata, sýr, salám a na kolečka nakrájenou cibuli. Vše dobře promícháme.

  • 3

    Hotový salát zdobíme listy hlávkového salátu.

Komentáře k receptu