Salát z fazolových lusků a rajčat

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Rajčata
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 šálek Fazolové lusky zelené
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 56 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 118 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 1.8 mg
  • Draslík 226.7 mg
  • Vláknina 3092.5 mg
  • Vitamín A 3092.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.7 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Fazolové lusky uvaříme v osolené vodě a vychladlé nakrájíme na 1/2cm široké proužky.

  • 2

    Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kolečka.

  • 3

    V salátové míse promícháme olej, worcester, sůl a ocet. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, fazolky a rajčata a vše dobře promícháme.

Komentáře k receptu