Salát z kysaného zelí a brambor
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 388 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 32 g
- Sodík 1268 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 17.5 mg
- Draslík 380 mg
- Vláknina 8027.7 mg
- Vitamín A 8027.7 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.9 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvařené brambory nakrájíme na plátky a vložíme je do marinády z oleje, octa a soli.
-
2
Jablko omyjeme a spolu s okurkou jemně nakrájíme, zelí překrájíme a vše smícháme s bylinkami. Přidáme k bramborám.
-
3
Povrch salátu můžeme posypat nasekaným uvařeným vejcem.