Vietnamské kuře na kari
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 346 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 28 g
- Sodík 214 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 78 mg
- Draslík 397.8 mg
- Vláknina 1421.8 mg
- Vitamín A 1421.8 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.7 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z kari koření, pepře a limetky připravíme marinádu. Naložíme do ní omytá a nakrájená kuřecí prsa. Necháme uležet několik hodin - nejlépe přes noc.
-
2
Potom maso osolíme, orestujeme na oleji, podlijeme trochou vody a necháme několik minut povařit, až se voda odpaří.
-
3
Podáváme s rýží nebo s rýžovými nudlemi.