Bramborová s tykví
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 93 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 2 g
- Sodík 72 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 10 mg
- Draslík 199.2 mg
- Vláknina 4567.2 mg
- Vitamín A 4567.2 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oprané houby a očištěnou tykev a zeleninu které nastrouháme na struhadle nahrubo, uvaříme v 1 litru vody doměkka.
-
2
Syrovou bramboru oloupeme a rozmixujeme s mlékem.
-
3
Vlijeme do polévky, přidáme koření, prolisovaný česnek, sůl a za občasného míchání vaříme 15 minut.
-
4
Hotovou polévku posypeme pažitkou.
-
5