Brněnské toasty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Cuketa
  • 100 g Tuk
  • 100 g Maso mleté - mix
  • 8 krajíc Veka
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Rajčata
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 455 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 123 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 85.1 mg
  • Draslík 293.1 mg
  • Vláknina 3089.3 mg
  • Vitamín A 3089.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.4 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme papriku a pečeme na části tuku asi 25 minut.

  • 2

    Potom přidáme omytou, nastrouhanou cuketu, vejce a vše zapečeme do ztuhnutí.

  • 3

    Na zbylém tuku zprudka opečeme plátky veky, potřeme je utřeným česnekem a navršíme na ně masovou směs. Chlebíčky zdobíme plátky cibule, rajčat a snítkou petržele.

Komentáře k receptu