Thajský salát s hovězím masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 230 g Hovězí svíčková
  • 1 ks Houby čerstvé
  • 3 ks Chilli paprička
  • 2 ks Limetka
  • 0.5 ks Okurka salátová
  • 1 ks Citronová tráva
  • 1 ks Cibule červená
  • 1 ks Hořčičné listy
  • 1 ks Máta
  • 2 polévková lžíce Cibulka jarní
  • 1 polévková lžíce Omáčka rybí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 195 kcal
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 177 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 29 g
  • Cholesterol 24.2 mg
  • Draslík 1094.1 mg
  • Vláknina 7735.2 mg
  • Vitamín A 7735.2 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 92.3 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hovězí svíčkovou - plátky ogrilujeme tak,aby maso bylo středně propečené. Necháme as 15 minut vychladnout a nakrájíme na proužky.Ty vložíme do velké mísy.

  • 2

    Přidáme okurku,cibuli, voňatku citronovou a jarní cibulku.Vše nakrájené na nudličky.Důkladně promícháme.Zalijeme citronovouˇšťávou a rybí omáčkou.

  • 3

    Salát podáváme vlažný, ozdobený chilli papričkou-zbavenou semínek a nakrájenou na nudličky,koriandrem,mátou a hořčičnými lístky.

Komentáře k receptu