Hrachovec
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 758 kcal
- Sacharidy 93 g
- Tuky 25 g
- Sodík 104 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 54 g
- Cholesterol 76.8 mg
- Draslík 96.8 mg
- Vláknina 10485.7 mg
- Vitamín A 10485.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2534.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na větší kousky, vložíme do kastrolu na sádlo s cibulí a česnekem, osolíme, okmínujeme, podlijeme vodou a upečeme (nebo udusíme).
-
2
Přebraný hrách a rýži uvaříme a promícháme s upečeným (nebo udušeným) masem i se šťávou. Osolíme, přidáme majoránku a v troubě chvíli zapečeme.
-
3
Podáváme se zeleninovým salátem.