Orientální kuřecí maso

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Kuřecí prsa
  • 150 g Mrkev kořen
  • 1 kávová lžička Kari koření
  • 2 ks Pórek
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Solamyl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 269 kcal
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 90 g
  • Sodík 238 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 26 g
  • Cholesterol 80 mg
  • Draslík 782.3 mg
  • Vláknina 8763.3 mg
  • Vitamín A 8763.3 mg
  • Vitamín B6 1.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.5 mg
  • Vitamín E 1.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté kuřecí maso nakrájíme na kousky a opečeme na oleji.

  • 2

    Přidáme nastrouhanou mrkev, na kolečka nakrájený pórek, kari koření a sůl. Podlijeme trochou vody a dusíme.

  • 3

    Solamyl rozmícháme ve 1/4 l vody a přilijeme k masu. Mícháme tak dlouho, až omáčka začně houstnout.

  • 4

    Podáváme s těstovinami nebo s nudlemi.

Komentáře k receptu