Polévka brynzová Demikát s vejcem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 226 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 17 g
- Sodík 179 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 73.3 mg
- Draslík 305.3 mg
- Vláknina 3722.9 mg
- Vitamín A 3722.9 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.5 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupané brambory nakrájíme na kostky a vložíme do osolené vařící vody s kmínem a nakrájenou cibulí. Uvaříme doměkka.
-
2
Potom přidáme brynzu, stáhneme z ohně a brynzu necháme prohřát.
-
3
Před podáváním do polévky všleháme vejce a přidáme máslo utřené s paprikou a pažitkou.