Polévka brynzová se slaninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Sýr Brynza
  • 40 g Slanina vepřová
  • 80 g Mouka pšeničná hrubá
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 5.5 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 287 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 256 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 68.1 mg
  • Draslík 41.4 mg
  • Vláknina 997.4 mg
  • Vitamín A 997.4 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z mouky a vejce připravíme nudlové těsto. Nastrouháme je do osolené, rozvařené brynzy.

  • 2

    Nakonec vlijeme do polévky rozpálenou slaninu s paprikou.

Komentáře k receptu