Telecí plec na paprice
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 258 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 15 g
- Sodík 293 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 104 mg
- Draslík 396.2 mg
- Vláknina 1882.2 mg
- Vitamín A 1882.2 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.5 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na menší kostky.
-
2
Jemně nakrájenou cibuli osmažíme na másle a pod pokličkou dusíme. Potom přidáme maso a spolu s cibulí je opečeme. Osolíme, opepříme, přidáme papriku, nastrouhaný česnek a rajčatový protlak. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.