Vepřové maso na pivu - na český způsob
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 825 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 66 g
- Sodík 341 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 166.3 mg
- Draslík 717.7 mg
- Vláknina 2960.5 mg
- Vitamín A 2960.5 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 28 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na kostky 3 x 3 cm nakrájíme maso.
-
2
Rozehřejeme tuk a zpěníme na něm nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájené osolené maso a ze všech stran osmahneme 5 minut. Promícháme s paprikou.
-
3
Vmícháme kmín a polovinu piva, přiklopíme a 45 minut dusíme.
-
4
Přisypeme nastrouhaný chléb, přilijeme zbylé pivo a dusíme doměkka již odklopené.
-
5
Nakonec podle chuti přisolíme a opepříme.