Salát Jurta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 190 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 10 g
- Sodík 333 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 21.8 mg
- Draslík 371.5 mg
- Vláknina 8150 mg
- Vitamín A 8150 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 52.1 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zelí a pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na jemné nudličky. Oloupaný salám nakrájíme na nudličky. Vše promícháme.
-
2
Zeleninu a salám zalijeme zálivkou z oleje, octa, soli, vody, cukru a worcesteru.
-
3
Podáváme k různým pokrmům.