Kuře pečené po maďarsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 778 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 57 g
- Sodík 513 mg
- Bílkoviny 58 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 239.3 mg
- Draslík 761.7 mg
- Vláknina 2592 mg
- Vitamín A 2592 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 26 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné kuře rozdělíme na porce, osolíme a opečeme na tuku dorůžova. Dáme do mísy a přikryjeme.
-
2
V tuku z kuřete mírně osmahneme slaninu nakrájenou na kostičky, přidáme nakrájenou cibuli a osmažíme. Přisypeme papriku a přidáme nakrájenou zelenou papriku a rajčata. Vše promícháme, chvíli podusíme a potom vložíme porce kuřete a dodusíme doměkka.