Jehněčí na středomořský způsob
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 395 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 26 g
- Sodík 109 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 110.6 mg
- Draslík 722.9 mg
- Vláknina 2331.1 mg
- Vitamín A 2331.1 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.2 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Olej rozpálíme na velké pánvi, přidáme kotlety a 3 minuty smažíme doměkka. Vyndáme a udržujeme teplé.
-
2
Zmírníme oheň a necháme v pánvi změknout nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme kmín, čili, přilijeme víno, zvýšíme teplotu a než se víno odpaří, přidáme rajčata a koriandr. 3 minuty vaříme.
-
3
Kotlety podáváme s rajčatovou omáčkou.