Drůbeží paštika
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 150 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 8 g
- Sodík 46 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 63.8 mg
- Draslík 50.6 mg
- Vláknina 394.6 mg
- Vitamín A 394.6 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli a česnek drobně nakrájíme a zpěníme na másle. Přidáme pokrájená játra a osmahneme.
-
2
Necháme vychladnout a spolu s vařeným masem, houskou namočenou v mléce a vymačkanou, umeleme.
-
3
Přimícháme vejce, můžeme dle potřeby zředit vývarem, osolíme a dochutíme kořením.
-
4
Na závěr přidáme jemně pokrájenou petrželku. Formu vymažeme
-
5
máslem a naplníme směsí, zakryjeme a vaříme ve vodní lázni asi 3/4 hodiny.
-
6
Necháme vychladnout a nakrájíme.