Grundle

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 200 g Grundle
  • 40 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 polévková lžíce Koření na ryby
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 564 kcal
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 527 mg
  • Bílkoviny 35 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 0.1 mg
  • Vláknina 3150 mg
  • Vitamín A 3150 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Grundle nerozmrazujeme! Zmražené obalujeme v mouce, v níž jsme promíchali koření na ryby a ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje smažíme dozlatova.

  • 2

    Grundle solíme až při podávání.

Komentáře k receptu