Švejžužu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 439 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 31 g
- Sodík 196 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 358.5 mg
- Draslík 634.5 mg
- Vláknina 1201.3 mg
- Vitamín A 1201.3 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 30.7 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté a osušené maso nakrájíme na nudličky, papriku očistíme od semínek a nakrájíme na nudličky. Žloutky smícháme s omáčkou, solamylem a kari.
-
2
Maso s paprikou vložíme do mísy, přelijeme marinádou a dobře promícháme. Pod fólií dáme přes noc do lednice.
-
3
Druhý den maso po orestujeme na rozpáleném oleji.