Treska s mexickým kořením a mraženou zeleninou

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 250 g Zeleninová směs mexická - Bonduel
  • 200 g Aljašská Treska filé LIDL
  • 0.5 kávová lžička Koření mexické
  • 0.5 kávová lžička Koření mexické
  • 2 špetka Sůl
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 0.5 polévková lžíce Olej olivový
  • 0.5 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 191 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 293 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 3.8 mg
  • Vláknina 159 mg
  • Vitamín A 159 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté a osušené filety z tresky potřeme olejem, osolíme je a posypeme mexickým kořením. Filety na chvíli odložíme. Troubu si předehřejeme na 200°C.

  • 2

    V pekáčku na plotně rozehřejeme olej, dáme na něj zmrazenou zeleninovou směs, prohřejeme ji, ochutíme též mexickým kořením a promícháme. Plotnu vypneme. Na zeleninu poklademe ochucené filety z tresky a pekáček vložíme do horké trouby. Pečeme přibližně 15 minut, poté filety obrátíme a pečeme dalších 15 minut dozlatova.

  • 3

    Upečené porce se zeleninou dáme na talíře a hned servírujeme.

Komentáře k receptu